Ekstrem vidvinkel til Fujifilm

Med det nye objektiv Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS får man både vild vidvinkel på 15 mm, fast lysstyrke gennem hele zoomområdet og billedstabilisering. Men du må vente til marts.

Mængden af objektiver til Fujifilms systemkameraer vokser støt, og med den seneste tilføjelse kaldet Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS kan du nu også tage billeder på den helt vilde vidvinkel. Optikken dækker nemlig et område, der svarer fra 15 mm til 36 mm.

Nyheden har en fast lysstyrke på F4.0 gennem hele zoomområdet, så du fx ikke får problemer med skiftende eksponering, og det er indbygget billedstabilisering, når du skyder i svagt lys.

Særlige overfladebehandlinger af linserne sikrer minimalt med interne refleksioner og dermed højere billedkvalitet. Samtidig bruges der tre linser af ekstra høj kvalitet, der er bygget til at få det optimale ud af Fujifilms X-Trans-sensorer.

Det ydre af objektivet er bygget i metal, og blænden består af syv afrundede blændelameller, så man får en flot baggrundssløring. Objektivet kommer først til marts. Den danske pris er ikke fastlagt endnu, men den britiske lyder på 850 pund, så et rigtigt godt gæt er 7499 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...