Hvem rumsterer i dit hjem?

Med et Sony Alpha7R II og et makroobjektiv er den engelske fotograf, Mikael Buck, kommet helt tæt på de små insekter i hjemmet. Resultatet er en række imponerende close-up-portrætter af de små dyr.

23. november 2015

Julen nærmer sig, og det er snart tid til at købe juletræer. Men vidste du, at dit juletræ kan indeholde op til 25.000 harmløse insekter? De er dog ikke alene.Typisk lever der omkring ti forskellige edderkoppearter i dit hjem. De lever sammen med millioner af insekter – lige fra husedderkopper til støvmider, der ikke kan ses med det blotte øje.

Den engelske fotograf Mikael Buck har med et Sony Alpha/R II skabt en serie af unikke makrobilleder, der bringer dig helt tæt på de små, hvirvelløse dyr. De ti mest normale insekter du kan finde i dit eget hjem er: Husedderkop (Tegenaria species), Ørentvist (Forficula auricularia), Admiralsommerfugl (Vanessa atalanta), Guldøje (Chrysoperla carnea), Spyflue (Calliphora vomitoria), Møl (Tineola bisselliella), Syvplettet mariehøne (Coccinella septempunctata), Sølvfisk (Lepisma saccharina), Bænkebider (Oniscus asellus) og Mejeredderkop (Pholcus phalangioides). Her kan du se et lille udvalg af Mikael Bucks fantastiske billeder.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...