Samyang 135mm F2.0 ED UMC

Lysstærkt guld til lavpris

Samyang er klar med teleoptikken 135mm F2.0 ED UMC, der har en stor blændeåbning på blot F2.0 og er en del billigere end de originale alternativer.

13. januar 2015

Samyang er kendt for at levere objektiver med høj billedkvalitet til lave priser, så den spritnye optik 135mm F2.0 ED UMC bør vække interesse hos alle portrætentusiaster. Kombinationen af en brændvidde på 135 mm og en største blændeåbning på F2.0 gør det nemlig muligt at sløre baggrunden fuldstændigt og sætte fuld fokus på hovedmotivet.

De optiske specifikationerne matcher Canons legendariske EF 135mm F2.0L USM, men den originale optik koster immervæk 7500 kroner, hvor vi forventer, at Samyang kommer til at koste omkring 4000 kroner herhjemme. Man kan allerede nu forudbestille det i USA til 549 dollars.

Samyang 135mm F2.0 ED UMC har særlige linseelementer af typen ED til at sikre meget lav kromatisk aberration og dermed høj billedkvalitet. Alle linser er desuden belagt med en særlige overfladebehandling, så kontrasten skulle være i top, og så har optikken ni afrundede blændelameller til at sikre en flot sløring af baggrunden. Eneste minus er lige, at fokus skal indstilles manuelt.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...