Ny professionel arbejdshest til Canon

Opdateret proff-objektiv til mest populære zoomområde lover tårnhøj billedkvalitet.

7. februar 2012

Canon er klar med den professionelle optik EF 24-70mm F2.8L II USM, der er en ny og forbedret version af den klassiske arbejdshest blandt professionelle fotografer. Objektivet har både ultra-low dispersion-glas (UD) og super UD-glas, der sammen med en ændret konstruktion skulle sikre maksimal skarphed i hele billedfladen.

Objektivet har en fast lysstyrke på F2.8, og en cirkulær blænde med ni lameller giver flot bokeh i form af blød baggrundssløring. Den rødringede optik er optimeret til professionel brug, så det er beskyttet mod støv og fugt. Desuden er det ydre glas belagt med fluorin, så snavs og skidt ikke så let kan sætte sig fast. Du kan læse mere her. Prisen er i øvrigt også i den professionelle ende, da den vejledende pris lyder på 24.299 kroner.

Canon er også klar med to nye objektiver med vidvinkel, der begge er lysstærke og har optisk billedstabilisering. Både EF 24mm f/2.8 IS USM og EF 28mm f/2.8 IS USM byder blandt andet på lav forvrængning og vejer blot henholdsvis 280 gram og 260 gram, så de er nemme altid at have med i fototasken. De har også begge ultrasonisk autofokusmotor, cirkulær blænde til flot baggrundssløring og en såkaldt Super Spectra-belægning, der reducerer reflekser.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...