Nyt lysstærkt objektiv fra Sigma

Som vi tidligere har omtalt, er Sigma i gang med en større revision af deres objektivlinje. Nu er det første objektiv i den nye Art-serie klar.

12. november 2012

Sigma AF 35mm F1.4 DG HSM A er det første objektiv i den nye Art-serie. Det er dermed det første objektiv i Sigmas nye række af objektiver i de tre kategorier Art, Contemporary og Sport, som er tilpasset brugerens behov.

Objektivet skulle være i den absolutte topklasse såvel mekanisk som optisk. Med en største blænde på F1.4 er der tale om et ret lysstærkt objektiv, der er perfekt når lysforholdene er dårlige. Samtidig giver det god mulighed for at opnå en flot baggrundssløring ved fx portrætter.

Med Sigmas særlige usb-dock, som lanceres om kort tid, kan objektivet opgraderes og individuelt finjusteres i fokus og på andre parametre efter eget ønske og behov. Sigma AF 35mm F1.4 DG HSM A findes med bajonet til Canon, Nikon, Sony, Pentax og Sigma. Der medfølger modlysblænde. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Specifikationer: Objektivkonstruktion: 13 element i 11 grupper Mindste blænde: F16 Filterstørrelse: 67 mm Billedvinkel: 63,4° Mindste fokuseringsafstand: 30 cm Mål: 77 mm x 94.0 mm Antal blænderlameller: 9 Maksimal forstørrelsesgrad: 1:5.2 Vægt: 665 gram

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...