Sigma klarer den hede sommersol

Ny zoomoptik på 18-250 mm benytter specialdesignede materialer, der ikke påvirkes af ekstreme temperaturer. Canon-brugere står forrest i køen.

15. juni 2012

Sigma har netop lanceret deres nye zoomobjektiv 18-250mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM, hvor der er gjort noget særligt ud at benytte stabile materialer, der klarer ekstreme temperaturer som fx den hede sommersol.

Optikken er nemlig delvist bygget med et materiale, som Sigma kalder Thermally Stable Composite (TSC). Det udvider sig ikke i samme grad som normale materialer, og det sikrer, at linserne inde i objektivet heller ikke så nemt forskyder sig i forhold til hinanden og dermed nedsætter billedkvaliteten.

TSC er desuden med til at sikre, at objektivet kunne bygges mere kompakt end de forrige Sigma-modeller, der dækker områder 18-250 mm. Der er indbygget billedstabilisering, og zoomområdet svarer til 29 mm til 400 mm på et Canon-spejlrefleks med APS-C-sensor. Objektivet kommer senere til Nikon, Pentax, Sigma og Sony. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men du kan læse mere om det nye Sigma-objektiv her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...