Nye objektiver fra Sigma Art

Sigma lancerer 3 nye objektiver

Sigmas Art-serie er allerede voldsom populær blandt Sigma- Canon- og Nikonbrugere. Nu er de på banen med det ultimative portrætobjektiv , en ultravidvinkel og et vildt sportsobjektiv.

20. september 2016

På Photokinamessen i Køln kom Sigma i går med en lancering, som sikkert vil få mange fotografer til at tjekke bankkontoen en ekstra gang.

De udvider nemlig serien af Art-objektiver med 85 mm f/1.4 Art og 12-24 mm f/4 Art samt et 500 mm f/4 til sportsfotografen.

Sigma har gjort alle objektiverne klar til den nye generation af kameraer, som tilbyder meget høje opløsninger. Det de kalder "The Era of Ultra-High Resolution Digital Cameras."

Sigma 85 mm f/1,4 Art

Sigma 85 mm f/1,4 Art

85 mm er go-to for mange portrætfotografer, og Sigmas bud har været længe undervejs. De kalder den det ultimative portrætobjektiv, og det er bygget til at håndtere mest avancerede sensorer på markedet.

Det har desuden et forbedret autofokussystem med blandt andet full-time manuel fokus, som gør, at du kan fokusere og dreje på fokusringen samtidig - også med kameraet indstillet på kontinuerlig autofokus.

Sigma 85 mm f/1.4 Art kommer til Canon, Nikon og Sigma i slutningen af oktober. Prisen bliver omkring $1200.

Sigma 12-24 mm f/4 DG HSM Art

Vidvinkelobjektivet har det største asfæriske glas i branchen, hvilket ifølge Sigma betyder, at du stort set kan undgå forvrængninger og fortegninger. Samtidig har det den samme AF-motor som 85 mm f/1,4 Art.

Objektivets elementer er lavet med FLD (F Low Dispersion) glas, hvilket giver imponerende billedkvalitet fra midten og helt ud til kanten af dit billede.

Sigma 12-24 mm F4 DG HSM Art kommer til Canon, Nikon og Sigma i slutningen af oktober. Prisen bliver omkring $1600.

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sport

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sports

Den tredje nyhed er ikke en Art-nyhed men en Sportsnyhed. 500 mm f/4 DG OS HSM er den første prime i Sigmas Sports-serie, og den sætter barren højt for fremtidens objektiver.

Objektivet er skabt til den professionelle sports- og naturfotograf, det er meget slidstærkt med magnesiumkomponenter, vand- og olieresistent frontelement og så er det støv- og stænksikkert, skriver Sigma. Det har desuden avanceret stabilisator (OS), hvor du kan skifte mellem håndholdt og panorering/tracking.

Sigma 500 mm f/4 er et monster, og prisen er også derefter. Det kommer til Canon, Nikon og Sigma i slutnignen af oktober (november for Nikon) til en pris på $6,000.

> Læs alle nyhederne fra Photokina her: Photokina: Få de seneste nyheder.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...