Telezoom i topklasse fra Tamron

Nyt og lysstærkt objektiv er optimeret til den krævende fotoentusiast, der bruger full-frame. Der er blandt andet billedstabilisering og ultrasonisk fokusmotor.

14. september 2012

Tamron har allerede fået anerkendelse for deres lysstærke og proffe optik SP 24-70mm F2.8 Di VC USD, der slår Canon og Nikon på at have billedstabilisering. Nu styrker firmaet så udbuddet til de krævende fotoentusiaster, der gerne vil have høj billedkvalitet uden at skulle betale en formue.

Det sker med det nye zoomobjektiv Tamron SP 70-200mm F2.8 Di VC USD, der byder på højeste lysstyrke på blænde F2.8 gennem hele zoomområdet fra 70 til 200 mm. Nyheden matcher de lignende modeller fra Canon, Nikon og Sony ved at have både billedstabilisering og ultrasonisk fokusmotor indbygget.

Vægten på 1470 vidner også om, at der er gods i den nye model, som kommer på markedet sidst på året. Der er ni afrundede blændelameller til at sikre en flot baggrundssløring, og objektivet holder fugt ude. Det kommer til spejlrefleks fra Canon, Nikon og Sony og fungerer på kameraer med full-frame- og APS-C-sensor. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...