Travlhed og luksus i vores testcenter

Som de første i Norden har vi fået to meget spændende objektiver til test. De koster en formue, men billedkvaliteten får næsten tårerne frem.

15. september 2011

Vi er lige kommet hjem fra en herlig fototur i Dyrehaven nord for København, hvor vi har været ude for at teste to vilde objektiver fra Canon. Det drejer sig om EF 300mm F2.8 L USM IS II samt EF 400mm F2.8 L USM IS II, der kan få natur- og sportsfotografer til at sælge bilen for at få fingre i disse lækkerier. Og de koster da også det samme som en god brugt bil, men kvaliteten er uhørt.

EF 300mm er perfekt til natur og fugle, og den er forbedret på en række områder i forhold til den gamle model. Prisen ligger på 52.000 kroner. Er man til sport og action kan man begynde at spare op til EF 400mm, der er det ypperste på området, og som også har fået et par rigtig gode opgraderinger. Her er prisen oppe på 83.000 kroner.

Men inden du suser i banken, så læs vores anmeldelser af disse vilde luksusobjektiver i et kommende nummer af DIGITAL FOTO, når vi er helt færdige med testen. Og bare rolig – vi tester også masser af grej til mere menneskelige priser. Indtil bladet udkommer, kan du nyde et par af vores testoptagelser taget af den prisbelønnede naturfotograf Søren Koch, der var med i felten for at teste.

Du kan se fotoet ovenfor i høj opløsning her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...