Samyang og Sony er klar med to nye objektiver

Samyang og Sony er klar med to nye objektiver

© Samyang/Sony

Tyvstart på CES med to nye objektiver fra Sony og Samyang

I morgen åbner den internationale elektronikmesse CES i Las Vegas, og vi kan allerede nu glæde os over to nye objektiver.

8. januar 2018 af Poul Siersbæk

En af verdens største elektronikmesser hedder CES. Messen løber fra den 9. til den 12. januar i Las Vegas, og allerede nu har nogle af kamera- og objektivproducenterne tyvstartet med lanceringen af to nye, spændende objektiver.

Læs mere: CES, verdens største messe for teknologi, er klar til start

Billig ultravidvinkel til Canon

Samyang AF 14mm F2.8 EF

Samyang AF 14mm F2.8 EF har indbygget autofokus.

© Samyang

Det ene objektiv er produceret af Samyang og beregnet til spejlreflekskameraer fra Canon. 

Det nye objektiv er en kraftig vidvinkel på 14 mm, og for første gang kan Canon-fotografer glæde sig over autofokus i Samyangs objektiver. Noget, som har kun fotografer med Sony FE-kameraer haft fornøjelsen af hidtil.

Det nye objektiv, Samyang AF 14mm F2.8 EF, er en ultravidvinkel, som er tiltænkt full-frame, hvor billedvinklen er 116,6 grader. Objektivet kan dog også bruges med APS-C-kameraer, hvor brændvidden svarer til 22,4 mm og en billedvinkel på 92,8 grader.

Objektivet består af hele 15 linseelementer i ti grupper. Alle glas er af høj kvalitet med avancerede belægninger. Tilmed er objektivet tætnet mod fugt og støv. 

Samyang AF 14mm F2.8 EF har en pris på 5499 kroner. 

Til sammenligning kan det nævnes, at Canons tilsvarende optik, som dog også har indbygget billedstabilisering, koster omkring 17.000 kroner.

> Få tre objektiver til din mobil til en helt særlig pris med Digital FOTO. - Se dem her

Sony allroundobjektiv perfekt til ferie

Sony SEL18135

Sony SEL18135 er et nyt allroundobjektiv, der vil være perfekt på ferierejsen.

© Sony

Det andet nye objektiv er et zoomobjektiv fra Sony, som passer til deres serie af systemkameraer med APS-C-sensor, fx Alpha6500. 

Objektivet SEL18135 har et brændviddeområde, som svarer til 27-202 mm og en nærgrænse på kun 45 cm.

Sony SEL18135 er et udpræget allroundobjektiv, som er perfekt til ferierejsen. Objektivet vejer 325 gram og har indbygget billedstabilisering. Ifølge Sony, skulle autofokus være både hurtig og støjsvag. 

Den vejledende pris er 5100 kroner. 

> Læs alle nyheder om objektiver her

Vi følger naturligvis elektronikmessen CES ganske nøje hele ugen, og vi kommer løbende med opdateringer på nye, spændende lanceringer her på siden.

Læs også: Få det bedste ud af dit kitobjektiv

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...