Pico gør dine timelapse lettere

Den lille orange Pico, fra firmaet Mindarin, kan få dit kamera til at tage de mest ubesværede timelapse nogensinde. Og så er den samtidig billig.

14. november 2014

Pico er et smart intervalur, som kan få dit kamera til at tage billeder med et bestemt antal sekunder i mellem. Når billederne sættes sammen til en film, har du en timelapse.

Hold knappen inde på den orange fætter, og tæl bibbene. Hvert bib repræsenterer et sekund. Når du slipper knappen, begynder kameraet at tage billeder.

Vil du have mere kontrol, kan du hente en app til din telefon. Pico kan snakke med app'en via telefonens opladerkabel, og gemme indstillingerne fra app'en og som så overføres til dit kamera.

Pico

Det giver mulighed for at tage billederne med forskelligt tidsinterval såkaldt Bulb Ramping, så der justeres efter dagslyset eller at tage Speed Ramping, der tager med forskelligt tidsinterval eller bracketing, så du kan lave HDR-timelapse.

Indrømmet, Pico er ikke helt klar endnu, da det er et projekt på Kickstarter.com, et sted, hvor der samles penge ind til gode opfindelser. Men firmaet bag, Mindarin, har før realiseret produkter ad den vej, som fx Astro, der er et mekanisk intervalmeter, så Pico skal nu nok blive til noget.

Prisen bliver 50 dollars, ca. 300 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...