Lige nu kan ringlyset med stativ og farvekontrol blive dit for 0 kr., når du bestiller to numre af Digital FOTO for 148 kr. inkl. levering. 

© Digital Foto

Derfor skal du have et ringlys

Digital FOTOs ringlys med stativ og farvekontrol giver dig mulighed for at belyse dine motiver på en nem, flot og effektiv måde.

16. december 2022 af Redaktionen

Her på redaktionen elsker vi lys. Godt lys vel at mærke. Desværre kan godt lys her i Norden godt være en mangelvare. Dagene er korte i vintermånederne, og selv om sommeren kan lysindfaldet være ubrugeligt, hvis man er indendørs. 

En af de ting, der kan hjælpe os med det er dette nye ringlys, som har vakt stor begejstring på redaktionen

Et ringlys er essentielt for fotografen der har brug for at forvandle et helt almindeligt rum om til et fotostudie. Lyset kan både bruges til portrætter, makro, produktfoto, videomøder og meget andet.

Normalt kan godt lys koste mange hundrede, hvis ikke tusinde, kroner og fylder en hel del, men lige nu kan vores geniale ringlys med stativ og farvekontrol, som vi er helt tosset med på redaktionen, blive din for 0 kr., når du bestiller to numre af Digital FOTO til 148 kr.

Du sparer 591 kr.!

Se tilbuddet her

Det har aldrig været nemmere at tage spændende portrætter i sit eget hjem. 

© Digital Foto

Det får du med Digital Fotos ringlys med farvekontrol

Det ringformede design giver dig samme lysmængde fra alle sider og fjerner på den måde grimme skygger på billederne, så du opnår et elegant og jævnt lys, og som en ekstra gevinst kan du opnå de effektfulde små ringformede lys i øjnene på din portrætter.

Vil du bruge ringlys med stativ og farvekontrol til videomøder eller selfies, kan du nemt montere din telefon på den fleksible holder i midten af ringen, og så er du sikker på at tage dig godt ud i det perfekte lys.

Ringlyset har ti lysstyrker og 24 forskellige farvetoner, der styres med den medfølgende fjernbetjening. Når du bruger almindeligt hvidt lys uden farve, kan du vælge mellem varmt, neutralt og koldt lys. Du kan tilslutte ringlyset til strøm ved hjælp af det medfølgende USB-kabel, så du kan både bruge stikkontakten, en computer eller en powerbank.

Sættet kan hurtigt foldes sammen, så det nemt kan være i fototasken.

Få et ringlys med stativ og farvekontrol her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...