Phillips BDM4065UC

40 tommer 4K fra Phillips

Phillips brager nu igennem 4K-verdenen med en computerskærm på hele 40 tommer og mulighed for dobbelttilslutning.

4. december 2014

Den nye skærm fra Phillips har plads til en del åbne paletter i Photoshop og kan vise detaljer i fotos op til 8,3 mio. pixels i 100 procent. Phillips BDM4065UC er nemlig på 40 tommer og har en opløsning på 3840 x 2160 pixels.

Skærmen kan vise to computere på samme tid. Det er smart, hvis man fx har en Mac og en pc, eller, man gerne lige vil tilslutte en bærbar.

Panelet har LED-baggrundsbelysning. Betragtningsvinklen er på 176 grader og opdateringsfrekvensen på 60 Hz. Det forlyder ikke, hvor meget af Adobe eller sRGB-farverummet skærmen kan vise, men det er oplyst, at afvigelsen, Delta E er på under 3 i sRGB-farverummet og det betyder på dansk, at den viser farverne helt korrekt. Skærmen viser farver med 8 bits dybde, hvilket giver 1,07 milliarder farver.

40 tommer fra Phillips

Der er også indbyggede højttalere og understøttelse af såkaldt MHL, der er en udbredt standard for at sende billeder og video på en nem måde fra din mobiltelefon til tv og skærme.

Udover dette er der stik til HDMI 1.4, USB 3,0 og DisplayPort 1,2 foruden VGA.

Skærmen kommer i midten af december, tidsnok til at du kan ønske den i julegave. Den vejledende pris er på 6499 kroner.

Du kan også vente lidt, og læse vores anmeldelse, der kommer i et af de kommende numre. Bliv klogere på Ultra HD-standarden

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...