Epson V850

Skan fotos i tårnhøj kvalitet

Epsons nye skannere Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo hiver detaljer frem i selv de mørkeste områder af dine fotos og dias.

29. september 2014

Med de to nye flatbedskannere Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo fra Epson kan du skanne både dine print og dias i meget høj kvalitet. Billederne klares i en opløsning på 4800 dpi, mens dias og negativer læses med 6400 dpi.

Begge henvender sig til den krævende entusiast og kan skanne selv analoge film i mellemformat samt de store film på fem gange fire tommer. Skannerne har et højt toneomfang på 4.0 Dmax, hvilket især gør det muligt at hente flere detaljer frem i de mørke partier end normalt.

Begge modeller er udstyret med Digital ICE-teknologien til at fjerne støv, hår, ridser og andre unoder automatisk fra både film, dias og fotos. ReadyScan LED-teknologi betyder, at der næsten ingen opvarmningstid er, og så sikrer den lave temperatur fra LED-lampen, at man kan skanne selv de mest ømtålelige originaler. Begge modeller kommer på markedet i løbet af oktober.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...