Spar penge på batterier

Det er altafgørende, at man altid kan stole på sine kamerabatterier. DIGITAL FOTO har derfor undersøgt det uoverskuelige marked for at afprøve, om de uoriginale kan matche kameraproducenternes egne.

4. juni 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du kan spare penge på dine batterier.

Kameraproducenter leverer indlysende nok altid et batteri sammen med det nyindkøbte kamera. Men der kan være situationer, hvor man har brug for ekstra strømkilder, som fx hvis man er på fototur i ødemarken eller bare tager rigtig mange billeder på sine ferier. Det kan også være, man er ude efter et batteri, der holder længere. Uanset hvad er det altid en god idé at have mindst ét ekstra batteri på sig. Når man er nået til den erkendelse og står i butikken, er der nogle faktorer, som man skal tage stilling til. Dels skal man vurdere, om det har betydning, at et batteri fx er på 1500 mAh. Desuden benytter de fleste kameramodeller forskellige typer batterier, så forvirringen kan hurtigt blive stor.

Derudover er batterimarkedet fyldt med produkter fra både kameraproducenter og en lang række tredjepartsfabrikanter, der leverer batterier, som er væsentligt billigere end de originale. Nogle er måske endda dårlige piratkopier. Og hvad skal man som forbruger så stille op? Kan man hoppe på de billige batterier uden risiko, eller skal man holde sig til kameraproducenternes egne varer, der i deres øjne er mere stabile?

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...