Bær dine billeder på tøjet

Svenskere vil sætte dine fotos på en nål

En ny opfindelse har masser af medvind på Kickstarter netop nu. Målsætningen er, at du næste år kan vise billeder på din trøje.

Står det til den nystartede svenske virksomhed, Pins Collective, så skal vi til at bære vores digitale fotos på tøjet. Det svenske projekt er nemlig i færd med at introducere verdens første digitale badge.

Idéen er, at du med den medfølgende app skal kunne skifte udseendet på din badge, ligesom du også kan dele dine billeder og designs med omverdenen - direkte fra din badge.

Internettet bakker op

Visionen bag produktet, som Pins Collective forventer at lancere næste år, er at udvikle et produkt, som enhver kunne tænke sig at bruge – og derfor faldt valget på den digitale løsning, som brugeren styrer fra en smartphone.

Pin Collectives nye badge er designet om en rund lcd-skærm på 1,34 tommer, der er baggrundsbelyst, mens Pin Collectives app styrer det hele. Opladningen sker med Micro-USB, hvilket sikrer 75 timers brug på et stillbillede, og 2,5 time ved filmvisning.

Pin Collectives kampagne på Kickstarter blev sat i gang den 1. Marts, og har allerede indsamlet knap 55.000 dollars af de 75.000 dollars, som Pins Collective har sat som mål. Svenskernes ambition er, at verdens første digitale badge kan købes i februar 2017.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...