Kameragadgets

Et objektiv med kunstig intelligens, en stabil gimbal og hurtig strøm på farten er nogle af de fordele, du kan købe dig til.

© Shutterstock

Top 3 fotogadgets på vores ønskeliste lige nu

Tre nye fotogadgets har taget os med storm. Vi kan ikke vente med at få fingrene i dem – se, om de er noget for dig, her.

Vi holder altid øje med nye og spændende fotogadgets, der kan løfte vores fotos til et højere niveau på den ene eller anden måde.

Lige nu er der særligt tre fotogadgets, som vi går og sparer op til – eller som vi skriver med blokbogstaver på vores ønskelister. 

Se, hvilke gadgets vi taler om og læs, hvorfor vi synes, de er geniale, her. 

1. Pivo Pod Silver

Med Pivo Pod Silver kan du nemt og sikkert optage dig selv, uden du behøver at hyre en kameramand til at styre kameraet. 

Det intelligente, lille stativ til din smartphone tracker alle dine bevægelser, og det sørger for at følge dig rundt i en 360-graders-vinkel, selvom du er i konstant bevægelse.

Ved hjælp af tracking får du behagelige og glidende videooptagelser, der ellers ville kræve utroligt bløde bevægelser eller en gimbal.

Pivo Pod Silver koster ca. 1030 kroner uden forsendelse.

> Læs også: Sådan vælger du det helt rigtige objektiv

2. Omnicharge Omni 20+ Pro Bundle

En Omnicharge ladestation med batteri giver nemt og hurtigt ekstra strøm på farten. 

Du kan både oplade kamera, smartphone, computer og drone – og din telefon kan endda oplades trådløst, hvis du lægger den på toppen af ladestationen.

Ladestationen er enormt praktisk, hvis du studerer, arbejder eller rejser med fx din computer og dit kamera, da du er sikret strøm på hele turen.

Omnicharge har på en fuld opladning nok strøm til at oplade dit kamera ca. fire gange eller din smartphone op til ni gange.

Omnicharge Omni 20+ Pro Bundle koster ca. 2325 kroner uden forsendelse.

Du kan fx læse vores fulde anmeldelse af Omnicharge Omni 20+ Pro Bundle her.

3. DJI Pocket 2 Creator

DJI Pocket 2 Creator er den mindste og letteste gimbal, du kan købe med et 4K-kamera. 

Det lille håndholdte kamera passer let i lommerne på dine bukser eller i enhver rygsæk.

Den motoriserede gimbal, som Pocket 2 er bygget op omkring, er ikke afhængig af godt lys, så du får flotte optagelser nærmest uanset, hvor mørkt der er. 

Pocket 2 kan også bruges til automatisk at bevæge kameraet under optagelse, når man laver timelapse og ved panoramaoptagelser. 

Det gør DJI Pocket 2 Creator til den perfekte rejsepartner, som sikrer, at du får spændende og flotte videooptagelser med hjem fra alle dine rejser.

DJI Pocket 2 koster 2890 kroner, men du kan også købe Combo-udgaven, hvor du bl.a. får USB-stik, ND-filtre og en vindhætte, der giver bedre lyd. Combo-udgaven koster 3990 kroner. 

Du kan læse vores fulde anmeldelse af DJI Pocket 2 Creator her.

I Fordelszonen finder du videokurser og guider til fotografi og billedbehandling samt alle vores anmeldelser. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...