Verdens vildeste digitizer

Wacom har lanceret en digital tegneplade, der blæser alt andet af banen, og er drømmeudstyret for enhver Photoshop-haj. Prisen er tårnhøj, men det bliver dine billedjusteringer også.

12. januar 2015

Hvis du elsker at retouchere billeder og lave andre former for avancerede justeringer på dine pletskud, så bør du lige tjekke den spritnye Wacom Cintiq 27QHD. Der er tale om en digitizer kombineret med en stor skærm, som du tilslutter din pc eller Mac.

Det er nærmest som at have en kæmpemæssig tablet med hænderne. Skærmen har en størrelse på 27 tommer og byder på en høj opløsning på 2560 x 1440 pixels, så du kan retouchere præcist ned i detaljen. Billedkvaliteten er også i top, fordi skærmen kan kalibreres til at vise 97 procent af det store farverum AdobeRGB.

Der medfølger selvfølgelig en digital pen, men også enheden ExpressKey Remote, hvor du kan programmere en række genvejstaster. Cintiq 27QHD koster 16.400 kroner, men du kan også købe en udgave, hvor skærmen er berøringsfølsom. Den hedder Cintiq 27QHD touch og koster 19.300 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...