Årets bedste fotoprodukter

Den europæiske organisation EISA har netop udnævnt det bedste af det bedste, når det drejer sig om kameraer og udstyr til fotoentusiasten.

15. august 2012

Canon vandt prisen for det bedste avancerede spejlrefleks med EOS 5D Mark III, mens PowerShot G1 X toppede blandt kompaktkameraer. PIXMA PRO-1 blev årets fotoprinter, og endelig fik videokameraet LEGRIA HF M52 titlen som bedste videokamera.

Nikons D4 blev hædret som årets professionelle kamera, mens D800 gjorde rent bord og blev udpeget til at være årets kamera.

Fujifilm X-Pro1 fik prisen som det bedste professionelle systemkamera, mens Olympus OM-D tog sig af titlen som årets systemkamera. Olympus vandt også i disciplinen indenfor ekstremkameraer med Olympus TOUGH TG-1.

Samsung NX20 opnåede hæder som det bedste kompakte systemkamera, mens Sony Cyber-shot DSC-HX20V sejrede i toppen af rejsekameraer, mens RX100 vandt indenfor de avancerede kompaktkameraer. Sonys Alpha57 fik også en medajle i form af det spejlreflekskamera.

EISA står for European Imaging and Sounds Association, og priserne er givet af et panel af redaktører, der repræsenterer 50 magasiner i 18 lande.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...