DJI Osmo Action

 DJI Osmo Action er vandtæt ned til 11 m.

© DJI

DJI Osmo Action udfordrer GoPro

Med det nye DJI Osmo Action vil DJI lege med i vandet, på cyklen og andre actionfyldte steder. Og det nye actionkamera har en funktion, som GoPro ikke har.

15. maj 2019 af Kristoffer Engbo

GoPro har længe været kongen af actionkameraer, der er en produktkategori, som det amerikanske firma nærmest opfandt, men nu melder en kæmpe spiller sig på markedet.

Det er kinesiske DJI, der nu har lanceret DJI OSmo Action. Det er et rendyrket actionkamera, som langt hen ad vejen ligner GoPros modeller – der er dog en markant forskel i udseendet.

To skærme på DJI Osmo Action

DJI Osmo Action har nemlig to lcd-skærme. Hele bagsiden er dækket af den ene, mens den anden sidder på fronten, så du kan se, hvad der kommer med, når du selv skal med i billedet.


DJI Osmo Action

DJI Osmo Action optager billeder på 12 mio. pixels og video i 4K.

© DJI

Kameraet optager video i 4K og har en avanceret elektronisk billedstabilisering, der sikrer, at optagelserne bliver jævne, selv om actionkameraet fx er monteret på en motocrossmaskine.

DJI Osmo Action

Den lille skærm på fronten af DJI Osmo Action er på 1,4 tommer.

© Dji

I 2016 forsøgte GoPro at trænge ind på DJIs enemærker med dronen GoPro Karma, men det gik helt galt, da dronerne begyndte at falde ned, og senere trak GoPro sig ud af dronemarkedet.

Vi har endnu ikke fået danske priser på DJI Osmo Action, men forventer, at den vil koste omkring 3000 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...