Nikon KeyMission 170/80

Flere hårdføre actionkameraer fra Nikon

De nye actionkameraer Nikon KeyMission 170 og KeyMission 80 tåler både vand og en hårdhændet behandling.

20. september 2016

Tidligere i år lancerede Nikon actionkameraet KeyMission 360, der optager video i 360 grader, og på Photokina i Köln har firmaet nu præsenteret to nye actionmodeller, KeyMission 170 og KeyMission 80.

Nikon KeyMission 170 er et mere traditionelt actionkamera, der skyder fotos og video med en billedvinkel på 170 grader. Det tåler at blive tabt fra to meters højde og er vandtæt ned til ti meter. Desuden klarer det ned til ti minusgrader.

Nikon KeyMission 170

Videoer optages i 4K-opløsning, og der er indbygget wi-fi og Bluetooth, så man kan overføre optagelser til smartphones via Nikons SnapBridge-teknologi. Kameraet har en lcd-skærm på 1,5 tommer, og opløsningen er på 8,3 mio. pixels.

Klar til selfies

Nikon KeyMission 80 er et tyndt kamera, som nemt kan monteres på fx taskens skulderstrop, så man har hurtig adgang til det. Opløsningen er på 12,3 mio. pixels, og på bagsiden sidder et selfie-kamera på 4,9 mio. pixels samt en lcd-skærm på 1,75 tommer.

Nikon KeyMission 80

KeyMission 80 har blandt andet et panoramaprogram og optager video i Full HD. Det er vandtæt ned til en meter, tåler frost og fald fra 1,5 meters højde. Ligesom de andre KeyMIssion-kameraer understøtter det SnapBridge, så man kan overføre optagelser til mobilen.

> Læs alle nyhederne fra Photokina her: Photokina: Få de seneste nyheder.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...