GoPro med vildere video

Du kan optage action i langt bedre 4K-videokvalitet med de spritnye GoPro Hero4-kameraer. Der lokkes også med højere lydkvalitet og perfekt slow motion-effekt i de nye action kameraer.

11. oktober 2014

Der er ingen tvivl om, at de hårdføre og kompakte videokameraer fra GoPro har taget actionfotograferne med storm. Mange har forsøgt at matche succesen uden held, og nu bliver det bare endnu sværere at overgå firmaet. GoPro har nemlig lanceret den nye Hero4-serien.

Topmodellen GoPro Hero4 Black kan at optage 4K-video med hele 30 billeder per sekund, så action gengives uden hakkende bevægelser. Det kan også optage Full HD med hele 120 billeder per sekund, så man kan lave flotte slow motion-filmeffekter. Lyden er desuden forbedret, ligesom billedkvaliteten skulle have fået et løft, og så klares svagt lys bedre end førhen. Prisen er 3699 kroner. Lillebror Hero4 Silver er det første GoPro-kamera med berøringsfølsom skærm. Det optager 4K-video med 15 billeder per sekund, og hvis man vil lave slow motion-effekter, sker det med en HD-opløsning. Denne model koster 2899 kroner. Begge har også forbedret wi-fi, der fungerer 50 procent hurtigere end tidligere.

> Alt om GoPro kameraer her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...