Koreanere udfordrer GoPro

Koreanske ISAW er klar med et avanceret action kamera, der skal tage kampen op mod amerikanske GoPro.

4. juli 2013

Ved første øjekast kan det være svært at se forskel på det nye actionkamera Extreme fra koreanske ISAW og GoPro Hero-modellerne, som sidder solidt på markedet for action kameraer. Kamerahuset er lille og kompakt og udstyret med de samme knapper, som man ser hos GoPro. Det samme gør sig gældende med det medfølgende undervandshus. En afgørende forskel er dog, at ISAW har indbygget lcd-skærm på 2,0 tommer, så man kan følge med i optagelserne.

Kameraet er udstyret med en Exmor-sensor fra Sony med en opløsning på 12,0 mio. pixels. Objektivet dækker et vidvinkelområde på 152 grader, og det er konstrueret med seks linseelementer. Lysstyrken er F2.4, så man kan optage i svagt lys. Der er indbyggede funktioner til time lapse, stillbilleder og video.

ISAW Extreme optager video i Full HD med 60 billeder i sekundet, og der er indbygget wi-fi, så man kan styre kameraet via en smartphone eller tablet. Det vandtætte undervandshus kan klare trykket ned til 60 meters dybde, og kameraet har en særlig indstilling til undervandsfoto, så man opnår den rigtige farvegengivelse. Batteriet skulle kunne klare 120 minutters videooptagelse. Prisen for ISAW Extreme er 2499 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...