Ricoh Theta SC giver 360 graders video til lavpris

Ricoh klar med nyt 360 graders kamera

Ricoh gør det nu muligt at få 360 graders video til lavpris. Kameraet er oplagt at tage med på ferie eller bruge på ekspeditioner i fx bjergene.

360 graders kameraer er stadig tidens varmeste kameratrend, og både Facebook og YouTube understøtter da også 360 graders video og foto, så man reelt kan bruge teknologien til noget. alle kan få glæde af.

Kameraproducenten Ricoh har allerede modellen Theta S, men er nu også klar med det billigere kamera, Theta SC.

Trods den lavere pris skulle Theta SC levere præcis samme billedkvalitet, da det har samme objektiv og sensor som Theta S. Man må leve med kun fem minutters videooptagelser i stedet for 25 minutter, og der er heller ikke LiveStream-funktion.

Til gengæld er det super nemt at overføre optagelser til smartphone eller tablet, og upload til Facebook eller YouTube klares også i en håndevending.

Ricoh Theta SC leverer høj kvalitet

Ricoh Theta SC leverer 360 graders billeder i en opløsning på 14 mio. pixels og 360 graders video i Full HD med 30 billeder i sekundet. Der er en indbygget hukommelse på 8,0 gigabytes, og det er muligt at bruge selvudløser eller intervaloptagelse, hvis man vil lave timelapse-optagelser.

Theta SC kommer i farverne hvid, blå, beige og rosa. Kameraet lander i butikkerne i løbet af november 2016 til en vejledende udsalgspris på 2299 kroner.

Hvis du heller vil have storebroren, Theta S, koster det 2999 kroner.

> Læs også anmeldelsen af Ricoh THETA S i Gearguiden: Supernem 360 grader

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...