Split dit action kamera ad med Casio

Casio er på vej med den hårdføre action kamera model Exilim EX-FR10, hvor kamera og skærm kan skilles ad og alligevel holde kontakten. Det gør nyheden meget fleksibel.

1. september 2014

Hvis du både ønsker et action kamera, du let kan spænde på cykelhjelmen til at optage video af turen, men også er på jagt efter en model, der kan virke som et normalt kamera, så tjek Casio Exilim EX-FR10.

Nyheden er så smart indrettet, at du kan skille kameradelen og skærmen ad. De to enheder holder kontakten via Bluetooth, så du kan altså sagtens optage på afstand, hvis du ønsker. Da skærmen kan fjernes, er det også langt lettere at montere kameraet på fx en rem hen over brystet.

Kameradelen har en fast brændvidde på 21 mm med en lysstærk optik på F2.8. Sensoren har en opløsning på 14,0 mio. pixels og kan optage video i Full HD. Skærmen er på 2,0 tommer med en opløsning på 230.000 punkter.

Nyheden er også hårdhændet, idet det kan tåle at blev tabt fra to meter og er støvtæt. Det er også rimelig vandtæt, idet kan tåle at være under vandet ned til en meter i op til en halv time. I første omgang kommer Casio Exilim EX-FR10 på det japanske marked med en pris, der svarer til 2715 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...