Læs også

Kongen af zoom

Canon lancerer PowerShot SX520 HS og PowerShot SX400 IS

Canon har lanceret PowerShot SX520 HS og PowerShot SX400 IS, der byder på henholdsvis 42x og 30x zoom i et kompakt design.

Canon er klar med to nye kameraer i superzoomklassen, der begge både er lette og kompakte. Den mest avancerede model er PowerShot SX520 HS, der har 42x zoom, der svarer til 24-1008 mm, så man både kan tage fotos med kraftig vidvinkel og komme tæt på fjerne detaljer.

Kameraet har en bagbelyst cmos-sensor, hvilket i samarbejde med processoren DIGIC 4+ skulle forbedre præstationerne i svagt lys, og der er naturligvis indbygget optisk billedstabilisering for at modvirke rystelser

Med indstillingen Zoom Framing Assist Auto, som er blevet forbedret i SX520 HS kan man følge et motiv i bevægelse, og så sørger kameraet for automatisk at tilpasse brændvidden, så fx et ansigt hele tiden fylder det samme i billedrammen, selv om personen kommer tættere på.

Det andet nye kamera hedder SX400 IS har et objektiv med 30x zoom svarende til 24-720mm, så her kan man også komme tæt. Ligesom hos storebror er der optisk billedstabilisering.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...