Første indtryk fra vores test af 5D Mark III

Fredag morgen lancerede Canon det nye EOS 5D Mark III, og vi er som det første magasin i Norden allerede godt i gang med en grundig test. Anmeldelsen kommer i DIGITAL FOTO nr. 6 om en måned, men allerede her får du en lille smagsprøve.

Canon EOS 5D Mark III er et kamera, som både professionelle og entusiaster har set frem til i lang tid, og med dagens lancering er der virkelig noget at glæde sig til, når kameraet rammer butikkerne i slutningen af marts. Vi arbejder lige nu på højtryk for at undersøge alle kameraets styrker og svagheder og kan blandt andet løfte sløret for, at ergonomien er væsentligt forbedret i forhold til forgængeren, 5D Mark II. Der er virkelig kælet for detaljerne, og knapper samt vejrforseglingen er ændret til det bedre.

Det samme kan vi sige om søgeren, som har en visning på 100 procent. Den er blevet mere klar og tydelig i det nye kamera. Desuden er vi begejstrede for det avancerede autofokussystem og den nye lysmåler, som består af 63 zoner. Når det gælder billedkvaliteten ser det også ganske lovende ud, men vi er endnu ikke færdige med vores analyse. Det er vi til gengæld, når bladet udkommer den 3. april. ### > Bestil magasinet her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...