Fujifilm opdaterer autofokus i X-T1

Med en ny omfattende softwareopdatering sørger Fujifilm for, at X-T1-ejere får et nærmest helt nyt autofokussystem. Og det koster ikke en krone.

I slutningen af juni lancerer Fujifilm en opdatering til X-T1, som betyder, at kameraet får et væsentligt opdateret autofokussystem. Det bliver blandt andet lettere at fange motiver i bevægelser.

Der bliver tilføjet Zone- og Wide/Tracking-mode, hvor fokus kan følge det valgte motiv inden for zoner eller inden for alle autofokuspunkter, hvilket gør det lettere at følge motiver i bevægelse.

Enkeltpunktsfokus er blevet inddelt i mindre sektioner, der giver en mere nøjagtig analyse af afstanden til motivet og dermed et mere nøjagtigt fokus. Det betyder også, at det bliver lettere at fokusere i svag belysning og på motiver med lav kontrast.

Den nye software har også Fujifilms Eye Detection AF, hvilket gør, at kameraet automatisk kan finde og fokusere på mennesker øjne.

Derudover er der i opdateringen introduceret en automatisk makrofunktion, forbedret autofokus i video og andre mindre ændringer baseret på brugeres feedback.

Se en video med gode eksempler på det nye autofokussystem her.

Softwaren er gratis, og den bliver tilgængelig på www.fujifilm.com/x-t1/ver4\. Den kan benyttes til X-T1 samt X-T1 Graphite Silver Edition.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...