Nyt rejsekamera fra Fujifilm

Nyheden FinePix F600 EXR kan nu registrere bevægelse og genkender seværdigheder i nærheden

Fujifilm er netop kommet med en afløser for deres rejsekamera FinePix F550 EXR, der indeholder flere forbedringer. Den nye model F600 EXR beholder de stærke funktioner fra forgængeren som fx 15x zoom, der dækker fra 24 mm til 360 mm, ligesom billedchippen stadig er en baggrundsbelyst EXR cmos-sensor med en opløsning på 16,0 mio. pixels.

Nyheden har fået tilføjet funktionen Motion Detection, der automatisk registrerer, om noget i motivet bevæger sig. Hvis det gør, bliver ISO om nødvendigt skruet i vejret, så lukkertiderne kan blive kortere og dermed undgå bevægelsessløring. Samtidig er den automatiske motivgenkendelse blevet forbedret.

En anden nyhed er forbedringen af gps-funktionen. FinePix F600 EXR har fået GPS Landmark Navigator, der genkender seværdigheder i din nærhed og på skærmen viser, hvor de ligger i forhold til din position, samt hvor langt væk de er. Kameraet kender til omkring en million seværdigheder.

En tredje forbedring er en panorama-funktion, der lader dig optager hele motivet 360 grader rundt omkring dig. Du kan læse mere om nyheden her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...