Ricoh WG-50

Det nye kompaktkamera kan bruges både over og under vandet.

© Ricoh

Ricohs nye WG-50 er vandtæt ned til 14 meter

Ricohs nye kompaktkamera, WG-50, klarer frost, tryk og hårde stød, og så kan du tage det med 14 meter under vandet i to timer.

26. maj 2017 af Kristoffer Engbo

Op til feriesæsonen er Ricoh klar med det nye hårdføre kompaktkamera WG-50, der sikrer, at du kan tage billeder både over og under vandet, uden at du skal bekymre dig om udstyret.

I forhold til forgængeren WG-30 er det blevet endnu mere hårdført, og WG-50 kan klare to timer 14 meter under vandet samt at blive tabt fra 1,6 meters højde. Desuden tåler kameraet et tryk på 100 kilo og ti frostgrader.

Opløsningen er på 15,9 mio. pixels fra en ny bagbelyst cmos-sensor, og som på andre modeller i serien er der seks LED-lys rundt om objektivet, som sørger for lys på de helt små motiver, der kan fanges på ned til en cm fra frontlinsen.

Kompaktkameraet genkender dyr

Ricoh WG-50

Skærmen bag på Ricoh WG-50 er på 2,7 tommer.

© Ricoh

Ricoh WG-50 har 5x optisk zoom, som svarer til 28-140 mm. Ved hjælp af tilbehør kan man montere kameraet på blandt andet cykelstyr og surfbrætter.

Kameraets ansigtsgenkendelse kan finde op til 32 ansigter i motivet på blot 0,03 sekunder og justerer blandt andet fokus efter dem. Ansigtsgenkendelse kan tilmed registrere hunde og katte.

Kameraet kommer til salg i slutningen af juni. WG-50 fås i orange eller sort, og den vejledende pris er 2299 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...