Samsung-kamera med mobilt netværk

Det nye Galaxy Camera kan stort set det samme som firmaets smartphone – bortset fra lige at ringe. Det byder fx på en kæmpestor skærm samt enten 3G eller 4G til data på farten.

30. august 2012

Med Samsungs nye Galaxy Camera kommer man næsten ikke tættere på at smelte kamera sammen med mobiltelefon. Nyheden deler meget af den samme teknologi som firmaets smartphone Galaxy SIII og har fx en hurtig processor indbygget, ligesom den benytter styresystemet Android 4.1 og har en kæmpestor skærm på 4,8 tommer til at styre alle funktionerne. Skærmen er i sagens natur berøringsfølsom.

Men der stopper nyskabelserne ikke, for Galaxy Camera har indbygget mobilt netværk til enten 3G eller 4G, så man altid har forbindelse til internettet. Faktisk er det kun den manglende mulighed for at ringe til andre, der gør, at man ikke kan lade telefonen blive derhjemme. Nyheden har selvfølgelig trådløst netværk.

Kameradelen er også veludstyret. Opløsningen er på 16,0 mio. pixels, og det er 21x optisk zoom, der dækker området fra 23 mm til 481 mm. Funktionen Auto Cloud Backup sørger for at lave en sikkerhedskopi af dine pletskud til skyen, når de er taget. Du kan på engelsk læse mere om Galaxy Camera her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...