Canon G1 X test

Se de første testskud med Canon G1 X

Verdenspremiere: Vi kan allerede nu afsløre lidt af, hvordan nyheden klarer skarphed og høj ISO

Som nogle af de allerførste i verden har DIGITAL FOTO haft den færdige udgave af Canon-nyheden mellem hænderne. Ergonomisk minder kameraet meget om et PowerShot G12, men der er mere tyngde over det især på grund af det store og solide objektiv. Autofokus virker rimelig hurtig og er præcis.

Vi er allerede i gang med den store anmeldelse, men vil ikke snyde vores læsere for et par hurtige testskud og de første indtryk af billedkvaliteten. Vi har endda fået en spritny udgave af Canons raw-konverter Digital Photo Professional, der kan åbne og konvertere raw-filer fra den spændende Canon-nyhed.

Og lad det være sagt med det samme, den store sensor i G1 X skuffer ikke. Billederne er skarpe og meget detaljerede ved lav ISO, og billedkvaliteten ganske flot ved høj ISO.

Men tjek det selv. Klik på testskuddene for at se billederne i fuld opløsning. Bemærk, at de originale jpeg-filer ligger vandret, da vi ønskede ikke at rotere og dermed ændre det mindste på dem.

Her er testskuddet på ISO 100 taget direkte fra kameraet som jpeg:

Canon G1 X ISO100

Her er samme testskud på ISO 1600. Igen taget direkte fra kameraet som jpeg:

Canon G1 X ISO1600

Og nu til det spændende. Her er testskuddet på ISO 12.800. Først taget direkte fra kameraet som jpeg:

Canon G1 X ISO12800

Herefter samme testskud på ISO 12.800 i raw-format, og konverteret med Digital Photo Professional:

Canon G1 X ISO12800raw

Alle skud er taget på programmet P og med stativ. Vi bringer den store anmeldelse i bladet, så snart vi er klar med den.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...