Samsung SH100

Trådløst netværk i dit kamera

Samsungs nye SH100 kan overføre billederne trådløst til computer, tv eller mobiltelefonen. Du kan også bruge mobiltelefonen som live-view fjernbetjening.

Kompaktkameraer får flere og flere funktioner og Samsungs nye SH100 er ingen undtagelse. Udover geotagging og video i HD, får du også indbygget trådløst netværk.

På denne måde kan du stille dit kamera ved siden af din computer, din telefon eller dit fjernsyn og overføre billeder uden kabler. Du kan også overføre fotos til andre kameraer med indbygget Wi-Fi.

Det rigtigt geniale, er, at du kan bruge din Samsung Galaxy som fjernbetjening. Her kan du på mobilens skærm få vist et live-view billede af det kameraet ser og tage billedet med mobilen. Det er ret smart til gruppebilleder, selvportrætter, makrofotos og en række andre situationer. Til juni kommer der en App til alle andre telefoner som har Android 2.2 og til Iphone4 med iOS v. 4.3 eller senere.

Samsung SH100 har 14,2 mio. pixels og 5x optisk zoom. Det har en vejledende pris på 1.700 kroner og kan fås farverne sort, sølv og rød.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...