Google pixel smartphone

Google lancerer Pixel - nyt bud på verdens bedste kameramobil

Googles nye smartphone Pixel giver Apples iPhone 7 baghjul i test, og er muligvis markedets bedste kamerasmartphone. Desværre kommer den næppe til salg i Norden i første ombæring.

Tidligere har Google samarbejdet med LG, Samsung og Huawei om deres Nexus smartphones, der lover direkte opdatering fra Google, når nye Android-versioner kommer på gaden.

Nu lancerer Google så smartphonen Pixel, der er et rent Google-produkt, og som er spækket med mange af de nye teknologier, som Google over årene har arbejdet med.

Især på kamerasiden placerer smartphonen sig helt i front.

Scorer topkarakter i test

Kameraet på 12,3 mio. pixels og har allerede fået bedømmelsen 89 på hjemmesiden DxOMark, hvilket er den højeste kamerakarakter, der hidtil er blevet givet. Den giver dermed Apples nye iPhone 7 baghjul.

> Læs også: Derfor er vi vilde med den nye iPhone 7

Pixels har et F2.0-objektiv, og autofokusen er en kombination af fasedetektion og lasermåling. Smartphonen kan skyde video i en opløsning på 4K med 30 billeder i sekundet eller HD1080 med 120 billeder i sekundet.

Dog har Google prioriteret det britiske og det tyske marked i første omgang, så vi ved endnu ikke, hvornår Google Pixel kommer til Norden.

I første omgang kommer Google Pixel dog ikke til salg i Norden, da Google har prioriteret det britiske og tyske marked.

Den amerikanske pris er for den lille model med en skærm på fem tommer og 32 GB hukommelse 650 USD, hvilket indikerer en dansk pris på omkring 5500 kroner.

Læs mere om Google Pixels her.

> Læs også: Se vores første indtryk af kameraet i iPhone 7

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...