Den nye P40 mobiltelefon fra Huawei

Den flotte telefon fra Huawei bliver uden de velkendte applikationer fra Google.

Huawei lancerer kameratelefonen P40: Men kan den overhovedet bruges uden Googles apps?

Huawei kom i eftermiddags med deres bud på, hvad kameramobilen anno 2020 bør kunne – og det er ikke så lidt endda, men det bliver uden de genkendelige apps fra Google.

27. marts 2020 af Christian Trant

Uanset om du mener, at Huawei er en trussel mod den nationale sikkerhed i Vesten eller ej, så er én ting sikkert: Huaweis nye kameratelefon kommer uden de kendte Google-applikationer.

Google er nemlig forhindret i at lave forretninger med Huawei, hvilket betyder, at den kinesiske gigant ikke er i stand til at få en Android-licens. Det betyder, at enhver ny Huawei-telefon indtil videre sendes uden Google-apps.

Virksomheden har derfor været nødsaget til at lave sin egen opsætning af apps.

Ikke desto mindre er den nye Huawei P40 udstyret med hele tre kameraer med henholdsvis 50, 16 og otte megapixel. Kameraet med de 50 megapixel er hovedkameraet, mens de to andre er til vidvinkel og telefoto.

Der er fem gange optisk zoom, 10 gange hybrid zoom og 50 gange digital zoom. Foruden de tre kameraer bag på telefonen, så er der på fronten et 32 megapixel kamera, som er lavet til at tage ekstra flotte selfies med sløret baggrund. 

Du kan læse mere om telefonen her. 

> Læs også: Her er de bedste kameratelefoner lige nu

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...