OnePlus 7 Pro

Det nye mobilflagskib OnePlus sætter ny rekord, når det gælder opløsning.

© OnePlus

OnePlus 7 sætter ny rekord i pixelræset

Huawei nåede ikke at sole sig særligt længe med sin høje opløsning på 40,0 mio. pixels i P30. Konkurrenten OnePlus er nemlig klar med et flagskib, der byder på hele 48,0 mio. pixels og andre spændende nyheder.

14. maj 2019 af Poul Siersbæk

Kinesiske OnePlus har netop løftet sløret for den nye OnePlus 7-serie, der især på fotofronten byder på en kæmpe overraskelse. 

7-serien byder på tre versioner, hvor Pro-udgaven er udstyret med tre kameraer på bagsiden. Det er ikke så usædvanligt. Det, der for alvor overrasker, er den høje opløsning et af kameraerne kan levere. 

Tre objektiver og høj opløsning

I hovedkameraet på OnePlus 7 Pro er opløsingen nemlig oppe på rekordhøje 48,0 mio. pixels og telefonen overhaler dermed de 40,0 mio. pixels, Huawei P30 kan byde på. Hovedkameraet er desuden lysstærkt med en blænde på F1.7, og der er optisk billedstabilisering.

Det sekundære kamera har har et teleobjektiv på 78 mm og en opløsning på 8,0 mio. pixels, mens de tredje kamera er en supervidvinkel på 16,0 mio. pixels.

Et nyt autofokus-system er udviklet med intelligent teknologi og anvender blandt andet laserfokus. Det nye kamera har også en forbedret Nightscape funktion. 

>> Læs også: 5 tips til bedre billeder med mobilen

OnePlus 7 Pro

OnePlys 7 Pro er udstyret med tre kameraer på bagsiden.

© OnePlus

Skjult selfiekamera i OnePlus 7

OnePlus 7 har naturligvis også et kamera på forsiden til selfies. Det er bare ikke synligt. OnePlus har nemlig valgt en løsning, hvor kameraet kan poppes op fra telefonens top, når det skal bruges. Det betyder, at skærmen på 6,67 tommer dækker hele forsiden helt uforstyrret.

Skærmen skulle i øvrigt være den bedste fra OnePlus nogensinde. Der er tale om en QHD+ AMOLED-skærm på 4,49 mio. punkter og  90Hz, hvilket betyder, at skærmen opdateres 90 gange på blot ét sekund, og som skulle giver en meget flydende og flot skærmoplevelse.

>> Læs også: Så god er Huawei P30

OnePlus 7 Pro

Selfiekameraet er dækket af safirglas og skulle kunne klare at blive åbnet og lukket 150 gange om dagen.

© OnePlus

Også høj opløsning i lillebroren

Den mindre og billigere OnePlus 7 har to kraftfulde objektiver i stedet for tre. Den primære sensor har en Sony IMX586-sensor med 48,0 mio. pixels, blænde F1.7 samt optisk  billedstabilisering. Det sekundære kamera er 5,0 mio. pixels .

OnePlus 7 Pro koster fra 5399 kroner, mens OnePlus 7 kan fås fra 4299 kroner. Seriens tredje model er en 5G-version, som endnu ikke er prissat.

Vi har allerede fået fat i den nye topmodel og er godt i gang med at teste. Du vil snart kunne læse vores dom i Gearguiden her på siden.

>> Læs også: Her er de vildeste mobiltelefoner

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...