Samsung Galaxy Note9

Samsung Samsung Galaxy Note9 har et dobbeltkamera med optisk billedstabilisering.

© Samsung

Samsung Galaxy Note9 finder fejl i dine fotos

Samsungs hidtil kraftigste smartphone Galaxy Note9 råber op, hvis kameraet registrerer et foto, der fx er sløret, så du kan nå at tage et bedre.

10. august 2018 af Kristoffer Engbo

Samsung Galaxy Note9 er den nye topmodel blandt firmaets smartphones, og på en række punkter er den kraftigere end nogen anden telefon, Samsung har produceret.

Det gælder fx batteriet, som er på hele 4000 mAh og skulle kunne holde til en hel dags brug. 

Desuden fås telefonen med helt op til 512 GB lagerplads og op til otte GB ram.

Kameraet i Samsung Galaxy Note9 har smart funktion

Samsung Galaxy Note9 har fået samme gode kamera som Samsung Galaxy S9+, som vi har testet tidligere. 

De to kameraer har brændvidder svarende til henholdsvis 26 og 52 mm, og på vidvinkelkameraet kan du vælge mellem blænde F1.5 og F2.4.

Derimod skiller kameraet i Galaxy Note9 sig ud med en ny funktion, som Samsung kalder Flaw Detection, der kan spare mobilfotografer for mange ærgrelser. 

Har du lige taget et billede med Galaxy Note9, kan telefonen nemlig gøre dig opmærksom på, hvis der er problemer i billedet.

På skærmen fortæller den, hvis den har registreret en person med lukkede øjne, at billedet er blevet sløret, at der er modlys, eller at frontlinsen er fedtet. 

På den måde kan du nå at tage et nyt billede uden fejl.

> Læs meget mere om Samsung her

Samsung Galaxy Note9

Kameraet i Samsung Galaxy Note9 har flere spændende funktioner, som giver dig bedre billeder. 

Samsung Galaxy Note9 pris

Skærmen er på hele 6,4 tommer, og der følger en pen med, som kobler til Samsung Galaxy Note9 via Bluetooth. Udover at tegne med pennen kan du bruge den som fjernbetjening og fx udløse kameraet.

Samsung Galaxy Note9 kommer i butikkerne den 24. August og har en vejledende pris på 7849 kroner for versionen med 128 GB og 9799 for udgaven med 512 GB.

Samsung Galaxy Note9

Den smarte S Pen forvandler Samsung Galaxy Note9  til et kreativt og effektivt værktøj, som forenkler både dit arbejde og din hverdag.

Vi anbefaler: Klips ekstra objektiver på mobiltelefonen

Du får helt nye muligheder, hvis du sætter et ekstra objektiv fast på din mobiltelefon. Så kan du forvandle din smartphone til fx et makrokamera, hvor du kan gå helt tæt på detaljen.

Eksterne objektiver findes i mange varianter, og lige nu får du et sæt med både makroobjektiv, vidvinkelobjektiv og fiskeøjeobjektiv i én pakke, når du tegner abonnement på Digital FOTO. 

Se tilbuddet her, og se objektiver i funktion i videoen herunder. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...