Xperia Z3+ er ny topmodel fra Sony

Sony er klar med et nyt flagskib blandt deres smartphones, og på Xperia Z3+ er blandt andet frontkameraet blevet forbedret.

På Sonys nye topmodel Xperia Z3+ er det især frontkameraet, der er blevet opgraderet. Tidligere var opløsningen på 2,2 mio. pixels, men den er nu røget op på 5,0 mio. pixels. Frontkameraet har et objektiv, der svarer til 25 mm, så der er en forholdsvis kraftig vidvinkel til at fange flere personer i en selfie.

Hovedkameraet bag på telefonen har 20,7 mio. pixels og en stor billedsensor, der svarer til den i mange kompaktkameraer. ISO-værdierne kan komme helt op på 12.800, og objektivets lysstyrke er på F2.0, så man har bedre muligheder i svagt lys. Også her svarer brændvidden til 25 mm.

Frontkameraet optager video i Full HD, mens hovedkameraet kan skyde i 4K, og begge har billedstabilisering under videooptagelser.

Telefonen har en Full HD-skærm på 5,2 tommer og er udstyret med en ny ottekernet processor på 64 bit. Som de tidligere modeller i Z-serien er Z3+ desuden vand- og støvtæt, så den kan tåle at komme med 1,5 meters vanddybde.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...