Apple i spidsen for trådløst korstog

Med deres nye iPhone er Apple for alvor blevet bannerfører for en trådløs fremtid som allerede buldrer frem

27. september 2016

>Få et super godt tilbud på et fedt, trådløst Bluetooth-headset.

Vores hverdag bliver mere og mere trådløs.

Gadgets og diverse elektroniske forbrugerprodukter bliver i stigende grad fri for ledninger og kabler, og udviklingen ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

Det seneste eksempel er Apple, som med deres nye flagskib, iPhone 7 er gået et skridt videre i kampen for en trådløs fremtid.

Farvel til jack-stikket

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at Apple har skrottet jack-stikket i deres nye iPhone i forbindelse med introduktionen af deres nye trådløse høretelefoner, som de kalder AirPods.

Eller… i hvert fald næsten skrottet. For en sikkerheds skyld har Apple nemlig tilføjet et lille ekstra stik, så man stadig kan tilslutte hovedtelefoner el. lign. med et kabel.

Fører an på godt og ondt

Selvom det virker paradoksalt, kan det lille stik være en formildende gestus, da beslutningen om at fjerne jack-stikket allerede har høstet en god portion kritik blandt både anmeldere og forbrugere.

At mobilgiganten fjerner jack-stikket er dog stadig en stor beslutning, som bare understreger, at den trådløse udvikling stadig kører på fuldt tryk.

Du kan se et uddrag af præsentationen af den jack-løse iPhone her:

Rid med på den trådløse bølge

Hvis du også er glad for ideen om en mere og mere trådløs hverdag, kan du komme den virkelighed ét skridt nærmere med Digital Foto.

Når du bestiller magasinet, kan du nemlig få et sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner som nemt kan kobles til din mobil, tablet eller pc.

Det har en rækkevidde på 10 meter samt en indbygget mikrofon, som lader dig føre telefonsamtaler eller bruge Skype uden at blive irriteret af kabler.

>Få et super godt tilbud på et fedt, trådløst Bluetooth-headset.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...