Kvinder tager billede med smartphone

Her er rygterne om iOS 10 og iPhone 7

Om to uger kommer der forhåbentligt nyt om næste generation af Apples styresystem til smartphones. Vi har samlet rygterne fra fotofronten og om iPhone 7.

31. maj 2016

Den 13. juni slår Apple dørene op til deres World Wide Developers Conference i San Francisco.

Her forventer vi blandt andet, at firmaet afslører den næste version af styresystemet iOS til iPhone og iPad.

Vi har kigget på rygterne om den nye udgave, og ser også frem mod, hvad vi kan forvente i den næste iPhone.

Opdatering af Fotos

På fotosiden går der rygter om, at appen Fotos vil få en opgradering.

Tidligere kunne man købe en særlig iPhoto-app, der havde flere avancerede redigeringsmuligheder, og man kunne blandt andet se exif-data på billederne.

iPhoto blev dog droppet og kunne ikke installeres efter iOS 8, og i stedet fik appen Fotos lidt redigeringsmuligheder.

Det var dog ikke mange, men der går rygter om, at der vil komme flere redigeringsfunktioner i Fotos i iOS 10, så det i højere grad minder om det gamle iPhoto.

Iphone 7 måske med dobbelt kamera

Det skulle komme meget bag på os, hvis Apple ikke lancerer næste generation af iPhone, som højst sandsynligt vil hedde iPhone 7, senere på året.

Her går der rygter om et kamera med dobbelte objektiver.

Sidste år købte Apple firmaet LinX Imaging, der udviklede kameramoduler med flere objektiver. Det skulle give flotte farver og muligheder for at lave 3-d-billeder.

Dobbelte objektiver kan udnyttes på flere måder og findes også i andre smartphones. I LG G5 har de to objektiver forskellige brændvidder, mens de i Huawei P9 bruges til at forbedre billedkvaliteten.

Muligvis vil de dobbelte objektiver kun være at finde i den store iPhone 7 Plus. Telefonerne vil sandsynligvis blive tyndere end i dag, og måske vil hovedtelefonstikket blive droppet, så man i stedet bruger Bluetooth eller Lightning-stikket.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...