Objektiv på smartphone

iPhone 7: Det håber vi kameraet kan

Senere på året forventer vi nye iPhones, og her kan du se, hvordan vores drømme-telefon ser ud, når det gælder kameraet.

26. april 2016

Det er efterhånden blevet tradition, at Apple hvert år lancerer nye iPhones, og i de lige år plejer designet at blive opdateret, hvilket vi også forventer med årets nye modeller, der højst sandsynligt kommer til at hedde iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Kameradelen plejer også at få en opdatering, og her kan du se, hvad vi håber på.

Bedre kameraapp

Apples egen app til at tage billeder med er forholdsvis simpel og byder ikke på mange indstillingsmuligheder for entusiasten. Vi håber på, at man kan få mulighed for selv at stille lukkertid, hvidbalance og ISO manuelt. Der findes andre apps, som klarer opgaven, men Apples egen gør ikke.

Optagelser i raw

Flere konkurrenter fra fx LG og Samsung kan optage billeder i raw-formatet dng, hvilket giver langt bedre muligheder for efterfølgende billedbehandling, hvor man kan hive flere detaljer frem og få bedre farver.

Mulighed for at bruge hukommelseskort

Det kommer nok ikke til at ske, men hvor ville det være dejligt, hvis man kunne sætte microSD-kort i iPhone 7 – specielt hvis telefonerne også kan skyde raw, som giver store billedfiler.

Optisk billedstabilisering

iPhones seneste Plus-modeller har optisk billedstabilisering, men ikke iPhone 6 og 6 S. Vi vil gerne se denne funktion i de mindre modeller, da det mindsker risikoen for rystede billeder.

Vandtætte telefoner

Både Sony og Samsung laver telefoner, der modstår vand, og nogle modeller har vi tilmed haft med i poolen. Vi håber, at iPhone 7 bliver vandtæt, så man kan tage billeder på lavt vand og roligt kan bruge telefonen i regnvejr.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...