Ny firmware til full-frame

Både Sony, Nikon og Canon er klar med opdateringer til nogle deres af full-frame-modeller. Der loves fx bedre billedkvalitet og autofokus.

Ved at opdatere den såkaldte firmware i kameraet kan du både få rettet fejl og forbedret funktionerne, selv om modellerne har været på markedet et stykke tid. Derfor er der godt nyt til ejerne af en række full-frame-kameraer i denne uge.

Sony er klar med forbedringer til både Alpha7 og Alpha7R. De får både højere billedkvalitet, hurtigere starttid og forbedret autofokus, når man bruger kameraerne med Sony-objektivet 70-200mm F2.8 G. Du kan hente de nye firmware-versioner henholdsvis her og her.

Nikons actionhelt D4 har også fået en opdatering. Du kan nu bruge CompactFlash-kort med en størrelse på over 128 gigabytes, og man får nu ikke længere en fejlmeddelelse, så XQD-kort og bestemte CF-kort blev sat i kameraet. Funktionen AF-On er også blevet fixet, så fokus ikke længere er låst, når man slipper knappen igen. Du finder den nye firmware her.

Endelig er Canon klar med en opdatering til EOS 6D. Her bliver der rettet en fejl, hvor nogle billeder ikke blev overført til smartphone eller tablet, når man brugte Canons app EOS Remote. Du finder den nye firmware her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...