Ny firmware til Sony-kameraer

Sony er klar med opdateringer til de interne programmer i en lang række Alpha-kameraer. De sætter blandt andet en stopper for et irriterende fænomen.

19. oktober 2012

Moderne spejlrefleks- og systemkameraer optager film i høj kvalitet, og mange har derfor en dedikeret knap til at starte en optagelse med levende billeder. Men er man kun interesseret i fotos, er det irriterende at få sat en videooptagelse i gang, fordi man trykker på den røde knap ved et uheld. Det kan du nu sætte en stopper for på fem af Sonys Alpha-kameraer.

Sony har nemlig sluppet ny firmware, der gør det muligt at deaktivere videoknappen, hvis man alligevel ikke skal bruge den. Den nye firmware er til systemkameraet NEX-7 og til SLT-kameraerne Alpha37, Alpha57, Alpha65 og Alpha77. Firmwaren til NEX-7 giver også udvidede muligheder for bracketing og bedre billedkvalitet med vidvinkelobjektiver.

På SLT-kameraerne får man desuden automatisk objektivkorrektion til en række Sony-objektiver, så kameraerne selv kan fjerne vignettering, fortegning og kromatisk aberration. Opdateringerne kan hentes her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...