Brikk Nikon Df

Guldkamera til en kvart million

Nu kan du endelig få et kamera, der matcher din guldfolierede Audi A8 og palæet på Strandvejen og som kan tage fine billeder af det hele. Samtidig hjælper du lidende, lover producenten Brikks.

3. november 2014

Guldbelagt kamera fra Brikks koster det samme som et par minibiler, men så er det også belagt med to lag hvidguld i 24 karat. Der er tale om et Nikon Df med objektivet Nikkor 14-24mm F2.8, begge dele i guld. Håndtag, zoomring og fokusring er lavet i læder.

Brikks er kendt for at lave guldbelagte smartphones og iPads, men inspirationen til at lave et guldbelagt kamera lå ifølge producenten lige til højrebenet fra Nikons gyldne FM-kamerahus fra 1977, som Df er inspireret af.

Der bliver følgelig lavet 77 stk. af kameraet til en pris af 41.395 dollar, hvilket svarer til omkring en kvart million kroner.

Brikk Nikon Df

Alligevel behøver du ikke have det skidt over dit excentriske overflødighedshorn. Producenten lover nemlig, at en del af overskuddet går til velgørenhedsorganisationer, som hjælper trængende i hele verden.

Med til kameraet følger også en guldbelagt kasse fra Zero Haliburton.

Brikk Nikon Df

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...