Nye kamerarygter

Nu er det snart tid for en ny fotomesse. Her er de kameraer, vi håber på.

Den 25. Februar går den japanske fotomesse CP+ i gang i Yokohama, og her har vi samlet nogle af de kameraer, vi håber bliver lanceret.

Canon har for nylig lanceret det topprofessionelle EOS-1D X Mark II, men der lader til at være noget på vej til dem med en knap så tung tegnebog. EOS 70D har efterhånden to et halvt år på bagen, så vi forventer et 80D i første halvdel af året og håber, at det bliver præsenteret i forbindelse med messen. Vi håber også på, at afløseren for EOS 100D bliver lanceret i den kommende tid.

Nikon har allerede afsløret D5 og D500, og vi håber, at der snart kommer nyt på systemkamerafronten eller et kompaktkamera med stor sensor.

På sidste års CP+ annoncerede Pentax, at de er på vej med et full-frame-kamera, og mon ikke de præsenterer den nye model og specifikationerne på årets messe? Navnet bliver højst sandsynligt K-1.

Vi håber også på et nyt systemkamera fra Panasonic, og rygterne omtaler en afløser for GF7 med mulighed for at optage video i 4K.

Samsung forventer vi til gengæld ikke at høre mere fra. Det er nu et år siden, sydkoreanerne sidst præsenterede et nyt systemkamera, og de står ikke på listen over udstillere til årets messe. Desuden har de trukket sig fra kameramarkedet i Tyskland, så desværre er det nok slut med kameraer derfra.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...