Nyt Panasonic Lumix DMC-G6 propfyldt med funktioner

Det nye Lumix DMC-G6 fra Panasonic har arvet billedsensor fra topmodellen og kommer både med smarte wi-fi-funktioner samt stærk søger og autofokus.

24. april 2013

Panasonic har samlet en masse stærke funktioner og proppet dem i det nye systemkamera Lumix DMC-G6. Billedchippen er fx arvet fra topmodellen GH3 og har en opløsning på 16,1 mio. pixels. Den er blevet parret med en ny billedprocessor, der blandt andet har en forbedret og avanceret støjreduktion, så støj på høje ISO-værdier minimeres.

Systemkameraet byder også på en stærk autofokus, hvor Low Light AF fx sikrer, at man kan fokusere i selv svagt lys. Autofokussystemet er hurtigt på grund af teknologen Light Speed AF, så man kan tage billeder af bevægelige motiver – her hjælper de syv billeder per sekund i fuld opløsning også med til at kunne fange det afgørende øjeblik.

Kameraet byder på trådløse glæder med den ekstra bonus, at man via teknologien Near Field Communication kan koble G6 sammen med en smartphone blot ved at placere dem tæt på hinanden. Efter dette stævnemøde kan man fx fjernstyre kameraet via sin smartphone. Den elektroniske søger har en opløsning på 1,44 mio. punkter, og den fleksible skærm er berøringsfølsom, så man fx med fingeren kan udpege det, der skal fokuseres på.

DMC-G6 kommer i butikkerne i maj og vil kunne købes som et separat kamerahus eller i kit med fx en standardoptik på 14-42 mm eller et zoomobjektiv på 14-42 mm med indbygget zoommotor. Priserne er endnu ikke fastlagt.

Panasonic benytter også muligheden til at annoncere det nye zoomobjektiv LUMIX G VARIO 14-140mm F3.5-5.6 ASPH Power O.I.S. Det dækker området fra til 28 – 280 mm, og er dermed oplagt til ferien. Objektivet kommer til juni, men prisen er endnu ikke fastlagt. Det kan købes i kit med G6.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...