Se billeder fra Pentax’ full-frame

Pentax er på vej med deres første digitale full-frame-kamera, og nu har de lagt billeder ud, som er taget med den kommende model.

1. februar 2016

Allerede sidste år annoncerede Pentax, at de er på vej med et full-frame-kamera, og de har da også lanceret objektiver, der passer til den store billedchip, blandt andet D FA 24-70mm F2.8ED SDM WR. Nu har Pentax lagt billeder ud, som er taget med det kommende kamera og det nye objektiv samt en række andre optikker. Du kan se billederne her. Desværre kan man ikke se dem i fuld opløsning.

Der er endnu ikke offentliggjort specifikationer på det nye kamera, som sandsynligvis vil hedde K-1. På hjemmesiden, hvor Pentax teaser for kameraet, er der lagt nogle produktbilleder ud, hvor man kan se, at det har en fleksibel skærm og wi-fi. Man vil kunne bruge DA-objektiver, der passer til firmaets APS-C-kameraer, her bliver billederne så beskåret.

Kameraet skulle komme i foråret, og vi regner med, at specifikationer med mere bliver offentliggjort i forbindelse med den japanske fotomesse CP+ i slutningen af februar.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...