Trådløse glæder med Nikon-nyhed

Spejlreflekskameraet D3200 byder både på høj opløsning og kan fjernstyres fra din smartphone.

Nikon har ikke sparet på funktionerne ind i deres nye budgetkamera D3200. Den mest opsigtsvækkende er uden tvivl, at kameraet via et stykke ekstraudstyr kan kommunikere trådløst med din smartphone eller tablet-computer. Du kan med WU-1A installeret dele dine billeder direkte fra kameraet, men det er faktisk også muligt at fjernstyre D3200.

Det trådløse system fungerer i første omgang med enheder baseret på Android, men det bliver senere opdateret til også at omfatte Apple’s iOS. Nikon D3200 byder dog også på andre stærke funktioner. Det har nemlig en meget høj opløsning på hele 24,2 mio. pixels, hvilket matcher det, som Sony har i modeller som fx NEX-7. ISO går til 6400, men kan udvides til 12.800.

Kameraet har Nikons hurtige Expeed 3-billedprocessor, der gør det muligt at tage fire billeder per sekund trods den høje opløsning. Video optages i Full HD, og opløsningen på skærmen er i forhold til forgængeren steget til 921.000 punkter. Du kan læse meget mere om nyheden her. Den vejledende pris er 5695 kroner med et kitobjektiv på 18-55 mm.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...