Nyt kamera fra Pentax k-70

Vejrstærk nyhed fra Pentax

Pentax vil ikke lade vejret være en hindring for en god fotodag. Med lanceringen af K-70 lover de et let kamera, der er bygget til at klare både regn og støv uden at kny.

9. juni 2016

Pentax har netop præsenteret det helt nye K-70. Det er et kompakt og let spejlreflekskamera, som skal levere god billedkvalitet i selv de mere ekstreme situationer, du udsætter dit kamera for.

Nyt kamera fra Pentax k-70

Det kan du passende forevige i 24 mio. pixels og med 6 billeder i sekundet.

Kameraet er udstyret med 100 forskellige forseglinger, der skal gøre K-70 vejr- og vandresistent.

Skærmen kan vippes og drejes, hvilket er en nyhed i forhold til forgængeren K-50. En fin feature ved skærmen på K-70 er en red-light funktion, der er et godt værktøj i mørke - for eksempel, hvis man tager astronomibilleder.

Leveringsdato i juli

Processoren er Pentax' PRIME MII, der giver en maksimal ISO på 102.400, og har man lyst til at optage video, kan det ske i op til 1080/30p.

4K findes i et såkaldt interval-mode, som kombinerer 4K stillbilleder til en videofil.

Pentax K-70 har indbygget wi-fi, så man fra en tablet eller smartphone kan tage billeder, vælge indstillinger, se live view og naturligvis hente billederne ned fra kameraet.

Pentax K-70 kommer både i sort og i sølv, og Pentax regner med, at kameraet kommer på gaden i juli.

Prisen for huset alene bliver omkring 650$ og 900$ for et kit med 18-135 mm F3.5-5-6 WR. Vi ved endnu ikke, hvad den danske pris bliver.

Læs mere her om kameraet hos producenten

Amerikanske Adorama har allerede haft fingrene i det nye kamera. Hør om deres første indtryk i videoen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...