Panasonic Lumix DMC-G7

Nu kommer 4K-fotos med Panasonic

Panasonic udnytter, at 4K-video har en høj og brugbar opløsning, så hvert still kan bruges som billede. Nyt G7 sparer dig for besværet med at plukke stills.

Fotos i det spritnye Panasonic Lumix DMC-G7 er på 16,0 mio. pixels, og her kan kameraet maksimalt tage 8,0 billeder i sekundet. Men tre nye funktioner giver nye spændende muligheder for actionfotos. Panasonic udnytter kameraets evne til at tage 4K-film, hvor hvert billede er på 3840 x 2160, altså på 8,3 mio. pixels.

4K Burst Shooting gør, at man kan tage 30 billeder i sekundet i op til en halv time - altså ligesom en film i 4K, men forskellen er, at man let bagefter kan udvælge og gemme de ønskede frames som et billede i jpg, så man slipper for bøvlet bagefter.

4K Burst (Start/Stop) starter optagelsen, når man trykker udløserknappen ned, og stopper optagelsen igen næste gang, man trykker på udløserknappen, så man bare kan skyde løs.

Panasonic Lumix DMC-G7

Endelig er der funktionen 4K Pre-Burst, som optager 30 billeder før og efter man har trykket på udløserknappen, så man er sikker på at få fanget et pludselig opstået øjeblik.

Kamerahus med kitobjektivet 14-42mm koster vejledende 7499 kroner. Det er tilgængeligt til juni. ## Du kan læse mere om, hvad 4K er her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...